نسیم خانم

نکات پزشکی

نسیم خانم

نکات پزشکی

کاهش تمایلات جنسی

دلایل کاهش تمایلات جنسی

دلایل کاهش تمایلات جنسی از جمله موضوعات با اهمیت در حوزه روابط جنسی شرکای زندگی هستش. کاهش تمایلات جنسی می تونه که به دنبال مشکلات بیماری بوجود بیاد که خوب مکمل های تقویت قوای جنسی برای برخی از اونها تاثیرگذاره، اما می تونه دلایل دیگری از جمله مشکلات روحی، عاطفی و مشکلات جسمی داشته باشه.

بیماری های قلبی، اختلالات هورمونی و دیابت از عمده دلایل کاهش تمایلات جنسی، اما نمی تونیم از دلایل دیگه نظیر افسردگی، اضطراب، خستگی، افزایش سن، زودانزالی، حاملگی و سردمزاجی هم غافل بشیم.

درست است که هر یک از دلایل کاهش تمایلات جنسی قابل بحث و پیگیری اما در این مجال به ارائه راهکارهایی برای درمان مشکل زودانزالی در مردان می پردازیم که از دلایل شایع در این باب هستش.

علت کاهش میل جنسی در زنان

علل اصلی کاهش میل جنسی در زنان

  • مشکلات روحی و افسردگی از دلایلی است که تعادل مواد شیمیایی مغز و ناقل های عصبی رو بر هم ریخته و برانگیختگی جنسی رو کاهش می ده.
  • مشکلات هورمونی و به خصوص کاهش هورمون تستوسترون که رابطه مستقیمی با میل جنسی داره، با افزایش سن میزان این هورمون در بدن کاهش پیدا می کنه که به دنبال خود کاهش میل جنسی رو هم به همراه داره.
  • خستگی و استرس که می تونه هم از داخل خونه باشه و هم از مشکلات بیرون و محیط کار باشه، بسیار با کاهش میل جنسی مرتبط می باشد.
  • عدم اعتماد به نفس و رضایت کافی از اندام خود، دلیلی ست که گاهی اوقات زنان رو از ایجاد رابطه دور می کنه و مدام متصورن که در برابر همسر خود نازیبا و غیر جذاب هستند.

جلوگیری طبیعی از بارداری

روش تقویمی یکی از روش های جلوگیری طبیعی از بارداری:

در روش تقویمی براساس 12 قاعدگی قبلی، خانم 18 روز از کوتاهترین چرخه قاعدگی خود را کم می کند تا اولین روز باروری مشخص گردد. 11 روز هم از طولانی ترین چرخه قاعدگی کم می کند تا آخرین روز باروری را تعیین نماید. به این ترتیب تعداد روزهایی که طی آنها تخمک گذاری انجام می شود، مشخص می شود.

متابولیسم بدن

متابولیسم فرآیندیه که در طی اون غذا تبدیل به انرژی می شه و بدین ترتیب کالری سوزانده میشه.

به تعبیری به فرایندهای بی شمار شیمیایی که به طور مداوم در بدن انجام میشه، متابولیسم بدن میگن که باعث ادامه حیات و عملکرد طبیعی بدن میشه.

 این فرایندها نیاز به انرژی گرفته شده از غذاها داره. میزان کیلوژول انرژی که بدن شما در هر زمان می سوزونه، توسط متابولیسم شما تنظیم می شه. شما قادر به کنترل متابولیسم خود نیستید، اما می تونید با ورزش اون رو به نفع خودتون تغییر بدید.

ورزش کاهنده استرس

از جمله ورزش های کاهنده استرس میشه به پیلاتس اشاره کرد که یک سری حرکات کنترل شده ای است که به نام خالق این حرکات یعنی جوزف پیلاتس مشهور شده  که مختص انعطاف پذیری و استقامت شما طراحی شده است. 

این حرکات بی هوازی برای کاهش استرس بسیار کارساز بوده و به شما کمک می کنند تا احساس خوبی داشته باشید.